Útról lesodródó autó gázolt halálra egy gyalogost ma délelőtt Debrecenben

Akt.:
Halálos baleset Debrecenben
Halálos baleset Debrecenben - © Fotó: Matey István
Debrecen – Halálos közúti közlekedési baleset történt Debrecenben, az Alma utcában.

Halálos kimenetelű közlekedési baleset történt 2015. február 5-én 9 óra 27 perc körüli időben Debrecenben, az Alma utcában.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján egy személygépkocsi közlekedett az Alma utcán a Tubarózsa irányából a Kaskötő utca irányába, amikor balra kanyarodása közben eddig tisztázatlan okból kisodródott és elütötte az út mellett közlekedő két gyalogost.

Az 56 éves gyalogosan közlekedő nő a baleset következtében olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette. A 46 éves gyalogosan közlekedő nőt a mentőszolgálat munkatársai mentőhelikopterrel kórházba szállították.


almautca Fotó: Matey István (galéria) ©

A balesetben megsérült a személygépkocsi vezetője és utasa is, akiket a mentőszolgálat munkatársai kórházba vittek.

A rendőrök a balesettel érintett útszakaszon teljes útlezárás mellett végezték a helyszíni szemlét, a forgalmat a környező utcákba terelték.

-police.hu –


Halálra gázolt egy gyalogost egy az útról lesodródott gépkocsi Debrecenben
Debrecen, 2015. február 5., csütörtök (MTI) – Munkájukat végző közmunkásokat gázolt egy autó csütörtök délelőtt Debrecenben, egyikőjük a helyszínen meghalt – erősítette meg az MTI információját Pethe Tamás, a közmunkásokat foglalkoztató Dehusz Kht. ügyvezetője.