Gyalog ment a presszóba, de biciklivel távozott – találják ki, hogy szerezte!

Gyalog ment a presszóba, de biciklivel távozott – találják ki, hogy szerezte!
Hajdú-Bihar – A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén a rendőrök az elmúlt 24 órában 22 személyt fogtak el, akik közül 3 főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten, 1 főt az ellene érvényben lévő körözés alapján, 18 főt pedig az ország területén történő jogellenes tartózkodás miatt.

Az egyenruhások 25 személyt állítottak elő, ebből 7 főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt.

Megyénk közútjain a rendőrök 1 közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, amely könnyű sérüléssel végződött.

Az egyik püspökladányi szórakozóhelyről hívta telefon egy nő a rendőrséget 2014. július 1-jén 22 óra 10 perc körüli időben és bejelentést tett arról, hogy ellopták a kerékpárját.

A rendőrök a helyszínre mentek és megkezdték az adatgyűjtést, tanúkutatást a tolvaj azonosítása és felkutatása érdekében, mely során a tudomásukra jutott, hogy egy helyi lakos gyalogosan érkezett a presszóba, majd biciklivel távozott onnan. A járőrök a környéket ellenőrizték, amikor észrevettek egy férfit, aki egy – a tulajdonos által leírt – kétkerekűvel közlekedett az utcán. Az egyenruhások igazoltatták a 46 éves férfit, aki a rendőröknek beismerte, hogy a járművet korábban a vendéglátóhely elől lopta el. A járőrök tulajdon elleni szabálysértés – lopás – elkövetése miatt a helyi lakost elfogták és előállították a rendőrkapitányságra, ahol a gyorsított bíróság elé állítás érdekében őrizetbe vették.

– Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság –