Gurmai Zita indul szocialista színekben

A Magyar Szocialista Párt sajtótájékoztatója Debrecenben
A Magyar Szocialista Párt sajtótájékoztatója Debrecenben - © Fotó: Matey István
Debrecen – Jövőre fontos esemény lesz, hiszen a választások eredménye határozza meg a következő négy évben az ország sorsát – hangsúlyozta Molnár Gyula, az MSZP elnöke a párt csütörtöki jelöltbemutató sajtótájékoztatóján.

Kijelentette, ha továbbra is a Fidesz–KDNP kormányoz majd, akkor csak azok boldogulhatnak, akik közel állnak a vezetőkhöz. Hajdú-Bihar megyében az 1-es egyéni választókerületben Gurmai Zita indul.

ms2

Fotó: Matey István

Mint ő maga kifejtette, szeretné legyőzni Kósa Lajost (Fidesz–KDNP), mert változást akar. Tudja, Debrecenben sokan vannak, akik a változásra fognak szavazni, és hiszi, sikerül a kormányt leváltani, valamint egy jobb és igazságosabb Magyarországot felépíteni.

Reménytelen…

Pósán László (Fidesz–KDNP) országgyűlési képviselő szerint az MSZP „a hagyományokhoz hűen” nem mer helyi jelöltet indítani, amiben a vidék megvetése és lenézése nyilvánul meg. Budapestről ugyanis nem tudják megmondani, hogy mi kell a debrecenieknek. Szerinte ez egy reménytelen helyzetben lévő párt kétségbeesett próbálkozása.

HBN