Görkorcsolyázni ment, azóta nem látta senki a fiatal téglási lányt

Akt.:
Orosz Krisztina
Orosz Krisztina - © Fotó: police.hu
Hajdúhadház – A hajdúhadházi rendőrök a lakosság segítségét kérik.

A Hajdúhadházi Rendőrkapitányság körözési eljárást folytat Orosz Krisztina eltűnése miatt. A 15 éves lány 2016. július 27-én téglási otthonából görkorcsolyázni ment és azóta nem adott életjelet magáról. A felkutatása érdekében tett intézkedések eddig nem vezettek eredményre.

A lány körülbelül 150 centiméter magas, hosszú, világosbarna hajú, barna szemű, füle kissé elálló. A gyermek különös ismertető jele, hogy hadar. Eltűnésekor fekete pólót viselt elején angol felirattal, valamint virágmintás, kék farmer rövidnadrágot és sportcipőt. A lánynál egy szürke és rózsaszín, vászon anyagú válltáska és 1 pár fekete-piros görkorcsolya volt.

A Hajdúhadházi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képen látható kislányt felismeri, tartózkodási helyéről információval rendelkezik, tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető 06-52/457-040 telefonszámon, vagy – névtelensége megőrzése mellett – 06-80/555-111-es „Telefontanú” zöld számán, illetve a 107-es, 112-es központi segélyhívó számok valamelyikén. A bejelentéseket a rendőrség bizalmasan kezeli.

– police.hu –
hirdetés