Gólok helyett frigynek örültek a stadionban

Akt.:
Pethe Tamás és felesége, Dr. Villányi Réka esküvői fotózása az új stadionban
Pethe Tamás és felesége, Dr. Villányi Réka esküvői fotózása az új stadionban - © Fotó: Matey István
Debrecen – Esküvőknek is otthona lesz majd a Nagyerdei Stadion.

Már most tudatosulhat mindenkiben, hogy egy igazi multifunkcionális aréna épül Debrecenben, ugyanis esküvői fotózás helyszíne volt a Nagyerdei Stadion pénteken kora délután. Talán mondanunk sem kell, hogy a sporthoz, illetve a DVSC-hez szorosan kötődő személyek lehettek az elsők, akik az ünnepi alkalomhoz a cívisvárosiak épülő büszkeségét vehették igénybe „háttérként”.

A Loki Szurkolók Egyesületének szóvivője, Pethe Tamás és felesége, Dr. Villányi Réka esküvői fotózását Papp László, Debrecen alpolgármestere, Róka Géza, a DVSC-TEVA klubigazgatója, Dombi Tibor, a Loki ikonja, Krecz Tibor, a Nagyerdei Stadion Rekonstrukciós Kft. kommunikációs vezetője és a helyi média képviselői zavarták meg egy rövid időre. A köszöntő és gratuláló szavakat követően az ifjú pár ajándékot kapott a DVSC képviselőitől, majd az ifjú ara a Naplónak elárulta, az ő ötlete volt, hogy a Nagyerdei Stadionban is készüljenek fotók.

– Örültem, s kedves gesztusnak tartottam, hogy a párom erre is gondolt. Ezt követően, ha meccsre jövünk, akkor biztos, hogy hárman érkezünk, hiszen az egy éves kislányunk is velünk tart majd. Mi komolyan gondoljuk a „vissza a családokat a lelátóra” programot! – mondta nevetve a Loki-drukkerek egyik vezéregyénisége, Pethe Tamás.

Krecz Tibor a Naplónak elárulta, nem egyedi esetről volt most szó, augusztustól esküvőknek is helyt ad majd az aréna.

HBN-BNTovábbi hírek a Sport kategóriából

Sporthírek