Gesztesi Károly titokzatos nővel utazik!

Gesztesi Károly titokzatos nővel utazik!
Gesztesi Károly a nyarat belföldi utazásokkal és sok-sok pihenéssel üti majd el, de azt nem árulja el, hogy kivel lazít!

“Nagyon jól fog telni a nyaram, sok nyaralás lesz. Csak belföldön fogok utazni, hiszen nyáron sohasem megyek külföldre… Olyan jó helyek vannak ma már Magyarországon, hogy nem kell elhagyni a határt, maximum csak télen!” – meséli a tabutv.hu riporterének Gesztesi Károly, aki a hideg évszakokban általában Mexikóban lógatja a lábát.

Liptai Claudia volt férje azt is elárulta, hogy sohasem utazik egyedül, és ez most sem lesz másképp! “Titok, hogy kivel utazok, de annyit elárulok, hogy nem celeb, és nő. Én még nem álltam át a másik oldalra, és nem is szeretnék, úgyhogy természetesen hölgy lesz a partnerem…” – mondta el a Tabu Tv internetes videójába! n Gesztesi Károly.

“Eddig négyszer vagy ötször jártam már Mexikóban, mindig egy helyre, és ugyan abba a szállodába járok. Ki sem mozdulok onnan, mert akkora hatalmas rezervátum, hogy körbe sem lehet járni… Kimegyek, és olyankor ott vagyok két hétig, vegetálok, reggeltől estig koktélozom, alszom és eszem!” – osztotta meg  a színész.

Forrás: tabutv.hu