Gesztesi Károly házasságról és pénzről vall!

Gesztesi Károly házasságról és pénzről vall!
A magánéleti botrányaitól hangos színész immáron három váláson van túl.

Gesztesi Károly a Tabu Tv riporterének elárulta, hogy magában a házasság intézményében sohasem hitt, csupán azért kérte meg szerelmei kezét, mert ezzel örömet tudott okozni nekik. Liptai Claudia volt férje azt is elárulta, hogy minden hónapban óriási összegű gyerektartást kell fizetnie gyerekei anyukáink, és emiatt minden hónapban szinte a padlóról indul pénzügyileg.

“Magában a házasság intézményében sohasem hittem! Ez az egész egy felesleges papírmunka, aztán meg macera. Az esküvő része nagyon szép, a válás része, meg nagyon csúnya. Aztán ami meg közte van, az olyan amilyen… Amikor vége van, akkor mindig azt mondom, hogy soha többet, de ha valakit szeret az ember, akkor megéri!” – mondta el a tabutv.hu riporterének Gesztesi Károly, aki mindig is csupán a megkért hölgy öröméért házasodott.

Gesztesi azt is elárulta, hogy eddig mindig meglepetés esküvőket szervezett a párjainak. “Sohasem tudták, hogy ez most esküvő lesz, és ráadásul jól össze is veszek velük előtte. Ezeket nagyon szeretem megszervezni. Örülök, amikor boldogságot látok a szemükben, meg sírnak, meg ilyenek…!” – meséli a Tabu Tv internetes videójában a színész, akivel a NévShowR felvételén beszélgettünk.

“A gyerektartások iszonyúan megviselik az anyagi helyzetemet, hiszen minden hónapban eleve padlóról indulok. Persze nem a nulláról, de jelentős utalások történnek ott hó elején. Mindenesetre ez nem baj, mert nem sajnálom a gyerekektől, és minden volt asszonyomban megbízok. Tudom azt, hogy mindent úgy is a gyerekekre költenek!” – osztotta meg a tabutv.hu riporterével Gesztesi Károly, aki szerint Liptai Claudiával közös gyermeke, Panka öltöztetése kerül a legtöbbe.

Pankán minden ruhadarab rajta egy vagyonba kerül, de minek, amikor két hét múlva kinövi?! Végül is azért igaza van a Claunak, mert úgy tudja öltöztetni a kislányt, mint egy angol úri kisasszonyt, szóval nem kell sajnálni rá a pénzt, adni kell!” – elmélkedett Gesztesi.

Forrás: www.tabutv.hu