Gépkocsifeltörőt fogtak Debrecenben

Gépkocsifeltörőt fogtak Debrecenben
© Fotó: police.hu
Debrecen – Egy biztonsági kamera rögzítette a bűncselekmény elkövetését, amely alapján a debreceni rendőrök azonosították a 39 éves férfit.

Egy férfi tett feljelentést 2016. április 29-én 8 óra 7 perckor a Debreceni Rendőrkapitányságon arról, hogy ismeretlen betörte a Berek utca és Ötmalom utca kereszteződésében korábban leparkolt gépkocsijának az ablakát Debrecenben, majd a jármű utasteréből ellopta az ott hagyott GPS készüléket és egy pár kesztyűt. A sértett elmondta, hogy a gépkocsit még 2016. április 21-én hagyta ott lezárva az utcában. A rendőrök az ügyben adatgyűjtést és tanúkutatást végeztek, valamint lefoglalták egy közelben található ház biztonsági kamerájának felvételeit, amely rögzítette a bűncselekmény elkövetését. A nyomozók felismerték a felvételen látható 39 éves helyi férfit, akit 2016. május 4-én a Debreceni Rendőrkapitányságra előállítottak, gyanúsítottként kihallgattak és bűnügyi őrizetbe vettek.

A Debreceni Rendőrkapitányság Gépjármű-felderítési Alosztálya B. Istvánnal szemben lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatja a nyomozást.

– police.hu –
hirdetés