Gépfegyveres katonák járőröznek Debrecenben is

Akt.:
Gépfegyveres katonák járőröznek Debrecenben is
© Fotó: Matey István
Debrecen – A Nemzetbiztonsági Munkacsoport döntésének értelmében a Magyar Honvédség megerősítette objektumainak védelmét, valamint rendészszolgálatával fokozta jelenlétét az ország különböző pontjain, így Debrecenben is.

Az intézkedés alapján a laktanyák és egyéb honvédségi objektumok környékén fegyveres járőrszolgálatot teljesítenek a katonák, akik a fegyverhasználat általános szabályai mellett látják el szolgálatukat.

A magyar emberek biztonságának növelése érdekében a Magyar Honvédség megerősített, fegyveres rendész járőrei a város kiemelt pontjain, közlekedési csomópontjain is megjelennek.

Fotó: Matey István (galéria) Fotó: Matey István (galéria) ©

A megerősített biztonsági intézkedések érvényre juttatásában a Magyar Honvédség 5. Bocskai István Lövészdandár parancsnoksága kéri a lakosság közreműködését, az esetlegesen okozott kényelmetlenségekért pedig megértését.

– Cs. Sárkány Beáta hadnagy –
MH 5. Bocskai István Lövészdandár


A párizsi merényletekkel kapcsolatos további cikkeinket itt találja.
0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter


hirdetés