Szabolcs-Szatmár-Bereg

2008.04.20. 12:04

Kérésre állandó rendőri jelenlét Érpatakon

<p>Érpatak - Régóta várt rendőrségi körzeti megbízotti irodát adnak át Érpatakon 2008. április 23-án 10 órakor. Lakossági panaszok valamint önkormányzati megkeresések eredményeként kerülhet sor az eseményre.</p>

Az eseményen az előzetes információink szerint részt vesz Szepesi István dandártábornok, megyei rendőrfőkapitány, valamint közvetlen helyettesei: Tamás György Lajos, rendőrezredes, közbiztonsági igazgató, és dr. Kovács Sándor, bűnügyi igazgató.

Az avatón jelen lesz a nyíregyházi rendőrkapitányságról dr. Gere Zoltán, városi rendőrkapitány, helyettese, dr. Illés László, valamint az újfehértói parancsnok Fekésházi Szabolcs.

A település életében igen jelentős, a közbiztonság fokozása érdekében életre hívott irodát avathatnak.

Az országos és megyei rendőr főkapitányságokhoz benyújtott lakossági panaszok valamint önkormányzati megkeresések hatására az ORFK engedélyével szervezték át az érintett nagykállói és újfehértói rendőrségeket. Érpatak a Nagykállói Rendőrségtől átkerült az Újfehértói Rendőrséghez, egyben létrehozták az 5 fős körzeti megbízotti iroda, ahol 2 fő állandó jelenlétére számíthat a község lakossága.

- Nyéki Zsolt -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!