Gázolás miatt késnek a vonatok a főváros és Hegyeshalom között

Elgázolt a vonat egy embert vasárnap reggel Győrszentiván közelében, így arrafelé most késnek a szerelvények. Ez 10-15 perces csúszásokat jelent a Budapest-Győr-Hegyeshalom vonalon.

10.50

Valószínűleg elaludt a sínek mellett az elgázolt férfi

Egy 23 éves szerencsi fiatalembert gázolt el a vonat Győrszentiván közelében. A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese elmondta: a férfi vélhetően elaludt a sínek mellett, de kihallgatni még nem tudták, mert jelenleg is altatják a győri kórházban.

Kálmán Gabriella hozzátette: súlyos lábsérüléseket szenvedett a fiatalember, akit mentőhelikopterrel szállítottak kórházba. Ahogy arról már a Független Hírügynökség beszámolt háromnegyed hét körül a Budapestről Szombathelyre tartó Savaria-Ciklámen InterCity ütött el a fiatalembert Győrszentiván közelében. A baleset miatt a Budapest-Győr-Hegyeshalom vonalon 10-15 perces késésekre kell számítani.


9.24

Háromnegyed hét körül a Budapestről Szombathelyre tartó Savaria-Ciklámen InterCity ütött el egy eddig ismeretlen embert Győrszentiván közelében. A rendőrségi helyszínelés már megkezdődött, ennek idejére a szerelvény a helyszínen vesztegel. Így hát az érintett vágányon sem tudnak közlekedni egyelőre a vonatok, ezért a szerelvények csak egy másik vágányon közlekedhetnek. Ez 10-15 perces késéseket jelent a Budapest-Győr-Hegyeshalom vonalon.

A megyei rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese azt egyelőre nem tudta megmondani, hogy ki a baleset áldozata, illetve hogy milyen állapotban van.