Garázstűzhöz kellett vonulni Hajdúböszörményben

Garázstűzhöz kellett vonulni Hajdúböszörményben
© Fotó: katasztrófavédelem
Hajdú-Bihar – Egy garázsból átalakított húsfüstölő tetőszerkezete égett késő délután Hajdúböszörményben, Debrecenben pedig faággal gyűlt meg a tűzoltók baja. Ügyeleti hírek.

Egy nyolc méteres fa ága hasadt meg tegnap délután Debrecenben, a Kishegyesi úton. A debreceni hivatásos tűzoltók létrán át láncfűrésszel eltávolították a gyalogosfogalmat veszélyeztető ágat. Személyi sérülés nem történt.

Berettyóújfaluban, az Ady Endre utcában csütörtök délután ötszáz négyzetméteres száraz gaz égett. A berettyóújfalui tűzoltók két vízsugárral és kéziszerszámokkal a tüzet eloltották.

Egy garázsból átalakított húsfüstölő tetőszerkezete égett késő délután Hajdúböszörményben, a Kisböszörmény utcában. A hajdúböszörményi és hajdúnánási tűzoltók közösen oltották a lángokat több vízsugárral. A garázs mellett három mázsa fűrészpor egy része is beizzott, illetve a garázs melletti melléképületből három gázpalackot is ki kellett hozni. A tűz során kisebb anyagi kár keletkezett. A tűzoltók munkájának köszönhetően jelentős anyagi értéket sikerült megmenteni. Személyi sérülés nem történt.

– Hajdú-Bihar Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság –