Garázs lángolt a Malvin utcában, nagy az anyagi kár

Garázs lángolt a Malvin utcában, nagy az anyagi kár
© Illusztráció: HBN-archív
Hajdú-Bihar – Két avartűz, egy lángoló garázs és egy parázsló kémény a keddi nap mérlege.

Kedd hajnalban egy családi házhoz riasztották a hivatásos tűzoltókat Debrecenben, a Malvin utcában. A ház garázsában berendezési tárgyak égtek. A tűzoltók a tüzet egy vízsugárral oltották el, közben áramtalanításra is beavatkoztak. Személyi sérülés nem történt, a kár jelentős.

Száraz aljnövényzet égett egy hektár területen tegnap kora délután Monostorpályiban, a Bajcsy-Zsilinszky utca környékén. A létavértesi önkormányzati tűzoltók egy vízsugárral és kéziszerszámokkal oltották el a tüzet, valamint akadályozták meg, hogy a közeli fenyvesre is átterjedjen. Az eset során személyi sérülés nem történt.

Ezerötszáz négyzetméternyi nádas kapott lángra Egyeken, a Tisza utcában a tegnap esti órákban. Az egyeki tűzoltók kéziszerszámokkal fékezték meg a tüzet, személyi sérülés nem történt.

Lerakódott korom gyulladt ki Nyírmihálydiban, egy Bartók Béla utcai lakóház kéményében. A szakolyi és a nyíradonyi tűzoltók kéziszerszámokkal számolták fel a dugulást és oltották el a parázsló részeket. Személyi sérülés nem történt, lakosságvédelmi intézkedés nem volt szükséges.

– Hajdú-Bihar Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság –