Garázdát, prostituáltat és rablót fogtak a debreceni rendőrök

Akt.:
Garázdát, prostituáltat és rablót fogtak a debreceni rendőrök
© Illusztráció: HBN-archív
Debrecen – Nem volt éppen unalmas napja a szerda a megyeszékhely rendőreinek.

A rendőrök 2015. szeptember 23-án 20 óra 30 perckor Debrecen, Csapó utcán igazoltattak egy férfit, akiről megállapították, hogy ellene a Debreceni Törvényszék garázdaság bűntett elkövetése miatt elfogatóparancsot adott ki. A járőrök a 39 éves B. Barnát elfogták és a Debreceni Rendőrkapitányságra előállították. A nyomozók a helyi lakost őrizetbe vették.

A rendőrök 2015. szeptember 23-án 16 óra 55 perckor Debrecen, Hadházi úton járőröztek, amikor észrevettek egy nőt, aki tiltott helyen jelzett az arra közlekedő autósoknak, hogy anyagi ellenszolgáltatásért szexuális szolgáltatást nyújtana számukra. A 21 éves helyi lakost a járőrök elfogták és tiltott prostitúció szabálysértés elkövetése miatt a Debreceni Rendőrkapitányságra előállították. A fiatal nőt a rendőrség szabálysértési őrizetbe vette és gyorsított eljárásban bíróság elé állítja.

A körzeti megbízottak 2015. szeptember 23-án 12 órakor Debrecen, Petőfi téri Belváros-Tócóskerti Rendőrőrs előtt igazoltattak egy férfit. A rendőrök az ellenőrzés során megállapították, hogy a 26 éves helyi lakos ellen a Pesti Központi Kerületi Bíróság rablás bűntett elkövetése miatt elfogatóparancsot adott ki. A körzeti megbízottak K. Richárdot elfogták és a Debreceni Rendőrkapitányságra előállították. A nyomozók a körözött férfit őrizetbe vették.

– Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság –