Garázdaságig fajult a családi vita

A püspökladányi rendőrök bíróság elé állítási javaslattal fejezték be a nyomozást azzal a 21 éves fiúval szemben, aki a gyanú szerint egy tetétleni sörözőben garázdálkodott.

Egy nő bejelentést tett a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság ügyeletére arról, hogy egy tetétleni sörözőben egy helyi fiú garázdálkodik. A rendőrök a bejelentést követően a helyszínre mentek, ahol adatgyűjtést és tanúkutatást végeztek, amelynek alapján megállapították, hogy Cs. Vince a vendéglőben édesanyjával összeveszett, majd egy sörösüveget leütött az asztalról és egy fapadot a falhoz vágott. A járőrök a tetétleni lakost elfogták és bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt előállították a Kabai Rendőrőrsre. A nyomozók gyanúsítottként kihallgatták a terheltet, aki a bűncselekmény elkövetését elismerte.

A Püspökladányi Rendőrkapitányság Kabai Rendőrőrs a gyanúsítottal szemben garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást a napokban befejezte és a keletkezett iratokat bíróság elé állítási javaslattal továbbította az illetékes járási ügyészségnek.

– Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság –
hirdetés