Garázdaság Hajdúsámsonban

Garázdaság Hajdúsámsonban
Garázdaság Hajdúsámsonban - © Fotó: police.hu
Hajdúsámson – A debreceni rendőrök három hajdúsámsoni férfival szemben indítottak nyomozást garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.

Egy nő 2015. augusztus 2-án 5 óra 10 perckor tett bejelentést a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába azért, mert Hajdúsámson, Rákóczi úton megrongáltak egy buszmegállót és egy padot.

A helyszínre érkező járőrök adatgyűjtést hajtottak végre és megállapították, hogy a Rákóczi utcán található büfé előtt elhelyezett padot ismeretlenek felborították, egy bolt reklámtábláját többször megrúgták, a Polgármesteri Hivatal bejárati ajtajának üvegét és egy étterem ablakát is betörték, valamint két autóbuszmegállót is megrongáltak.

A rendőrök a beszerzett információk alapján azonosították a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható három helyi fiatalembert, akiket a rendőrök 2015. augusztus 7-én előállítottak a Debreceni Rendőrkapitányságra. A nyomozók M. Norbertet, Cs. Lászlót és V. Dánielt gyanúsítottként kihallgatták, amely során a bűncselekmény elkövetését elismerték.

A Debreceni Rendőrkapitányság a 20 és 27 éves férfiak ellen garázdaság bűntett megalapozott gyanúja miatt folytatja a nyomozást.

– Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság –
hirdetés