Garamvölgyi Lajosra emlékeznek

Garamvölgyi Lajosra emlékeznek
Második alkalommal rendeznek „a Mester”, azaz Garamvölgyi Lajos tiszteletére utánpótlás teremlabdarúgó tornát; a Debreceni Sportcentrum szervezésében február 27-28-án a Hódos Imre Sportcsarnokban mérik össze erejüket az ifjú futballisták.

Ezzel az eseménnyel szeretnének méltón adózni a 2008 nyarán elhunyt kiváló edző, Garamvölgyi Lajos emléke előtt. – A célunk az, hogy hagyományt teremtsünk ebből a tornából, melyen meghívásos alapon vehetnek részt a csapatok. Olyan gárdákat próbáltunk összeverbuválni, melyekhez valamilyen módon kapcsolódott Garamvölgyi – tudtuk meg Arany Lászlótól, a torna szakmai vezetőjétől az esemény apropójául szolgáló sajtótájékoztatón.

Az emléktornán a Ferencvárosi TC, a Videoton, az Nagyvárad, a Békéscsaba, a Debreceni VSC, az Eger, a Nyírsuli és a Debreceni Sportcentrum-SI vesz részt, négy korosztályba sorolva (1998, 1997, 1996 valamint 1995 után születettek). A tájékoztatón Garamvölgyi Péter is megjelent, aki nagyon örül, hogy íly módon tartják fenn édesapja emlékét, és reméli, a tavalyi évhez hasonlóan ezúttal is színvonalas eseményt láthatnak a kilátogatók.