cukiság

2019.06.29. 21:34

Enrique Iglesias gügyögő kisfiával büszkélkedik

Tüneményes videót osztott meg rajongóival a sztárapuka.

Former tennis player Anna Kournikova (R) of Russia and boyfriend Enrique Iglesias (L) of Spain watches during Game 3 of the NBA finals between the Miami Heat and the Dallas Mavericks at American Airlines Arena in Miami 13 June 2006. The Heat with 42 points in the 98-96 win but still trail the best-of-seven game series 2-1. AFP PHOTO/Jeff HAYNES (Photo by JEFF HAYNES / AFP)

Forrás: AFP

Fotó: JEFF HAYNES

Anna Kurnyikova 2017 decemberében adott életet ikreinek, a kis Nicholasnak és Lucynak. A picik édesapja, Enrique Iglesias pedig nem is lehetne büszkébb, még szigorú elveit is sutba dobta, miszerint magánéletéről szinte semmit sem tesz közzé közösségi oldalán – írja a Híradó.

Az énekes rendszeresen posztol csemetéiről, legutóbb például kisfiáról, aki igazán felnőttes beszélgetést folytatott a hajóútról, melyre szülei vitték. Az egyéves Nicholas még csak gügyög, de már nagyon próbálkozik a társalgással.

A négyfős család Floridában él, magánéletükről pedig ritkán beszélnek a nyilvánosság előtt, bár Enrique tavaly kivételt tett:

„Mint minden pár életében, nálunk is vannak hullámhegyek és hullámvölgyek, nem tökéletes mindig minden. De elmondhatom, hogy most hogy szülők lettünk, az egész nagyon is megéri. Csodás látni, Anna milyen fantasztikus anya lett.

Elképesztő mindaz, amit egy anya tesz, amikor előjön az anyai ösztön” – idézi az énekest a Dailymail.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!