Helyi közélet

2008.10.07. 06:39

Egyéjszakás kaland- megéri?

<p>Fiatalokat kérdeztünk, mi a véleményük az egyéjszakás kalandról. Úgy gondolnánk, hogy az új nemzedék teljesen levetkőzte gátlásait, és minden buli vége egy hatalmas orgia.</p>

Egy éjszaka, és kész. Az átmulatott este során megismerkedünk valakivel vagy közelebb kerülünk a régóta ismert kollégához, reggel pedig foghatjuk a fejünk, hogy idegen helyen ébredünk. Az első kérdés vagy az, hogy egyáltalán miként kerültünk oda vagy pedig, hogy megérte-e?

 

Fiatalokat kérdeztünk, mi a véleményük az egyéjszakás kalandról.

 

Úgy gondolnánk, hogy az új nemzedék teljesen levetkőzte gátlásait, és minden buli vége egy hatalmas orgia. Timi, aki huszonhárom éves, valóban úgy gondolja, semmi kivetni való nincs abban, ha valaki őszintén megkívánja a másikat, és „…történik, aminek kell.

Ha mindkét fél számára tisztázott, hogy ebből nem lesz több, mint aminek indul, és nem áltatjuk a másikat azzal, hogy kapcsolatot akarunk, akkor semmi akadálya. Természetesen okosan kell csinálni, a védekezés nagyon fontos, mert ugye sosem lehet tudni…”- mondja a lány.

Zsolt, aki huszonöt, szintén hasonló véleményen van. Ő egy mondatban összefoglalta a dolog lényegét: „A nő akkor szexel, amikor akar, a férfi viszont akkor, amikor tud. Hát ki kell használni a lehetőségeket. Persze ha van nőm, akkor nem csalom meg.”

Zsani azonban, aki az előtte szólókkal ellentétben párkapcsolatban él, húsz éves, és úgy gondolja, szerelem nélkül nem lenne képes lefeküdni senkivel. „A mostani barátom a második az életemben, és még sosem kapott el a gépszíj.

Hűséges típus vagyok, és nem tudom elképzelni, hogy csak úgy hirtelen megkívánjak valakit annyira, hogy felrúgjak mindent egyetlen éjszaka kedvéért.”

Ki így- ki úgy, de mindenki csinálja. És a mondással ellentétben nem függ attól, hogy beszélnek róla avagy sem.

  • Szexteszt- ki, mire vágyik?
  • Egy diákprostituált élete
  • Szexgyilkos mondatok
  • Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

    Rovatunkból ajánljuk

    További hírek a témában