Futsal NB II: négy Tamás-gól a debreceni rangadón

Futsal NB II: négy Tamás-gól a debreceni rangadón
© Fotó: Derencsényi István, archív
Debrecen – A hétfői zárómeccsen a DEAC ellenfele erősen kezdve megszerezte a vezetést, de még a félidőben fordítottak Elek Gergő legényei (1-2), a két Tamás, Kántor és Bagi révén.

A “Tamáskodásuk” később is kitartott, hiszen a harmadik drusza, Szentes-Bíró is eredményes volt, ám addig történt egy s más. Egyfelől Bagi duplázott a második játékrész elején (ismét visszavéve az egy percre elveszített előnyt, 2-3: Iván Roland szerezte meg második gólját a hazaiaknál), majd a csökönyösen küzdő, tapadó sportiskolások ismételt egyenlítése (Tóth Attila: 3-3) után harmadjára is magukhoz ragadták a fórt Kasuba Máté góljával (3-4).

A DSC-SI azonban még erre is válaszolt (Kálny Huba: 4-4), de Pallai Zsolt és a véghajrában a már említett Szentes-Bíró Tamás végleg bebiztosította a DEAC sikerét (4-5, 4-6).

Ezzel Elek Gergő edző alakulata nagy különbséggel nyerte csoportját, 14 győzelem mellett 3 döntetlent és 1 vereséget felmutatva (45 pont).

A mögöttünk lévő jobb helyekért hatalmas tülekedés volt, végül a Csenger futott be másodikként (32 pont) – ha azt vesszük, hogy csak ők tudtak egyszer legyűrni minket, mondhatjuk, hogy megérdemlik.

Az NB II-es play-off sorsolását kedden tartják (február 28.).

– Koppányi Szabolcs –


Férfi futsal NB II, Keleti csoport, alapszakasz, 22. forduló

DSC-SI – DEAC 4-6 (1-2)