Futsal Magyar Kupa: még izgulhat a DEAC

Ezúttal gólnak nem örülhettek az újfaluiak
Ezúttal gólnak nem örülhettek az újfaluiak - © Fotó: Derencsényi István, archív
Debrecen – Nem hozott gólt az újfaluiak veszprémi vendégjátéka.

Egy pontot szerzett a szerdai Magyar Kupa negyeddöntőjének visszavágója előtti bajnoki fordulóban a Mezei-Vill. Veszprémbe látogattak Trencsényi Jánosék hétfőn: az összecsapás nagy küzdelmet hozott, nem is tudtak dűlőre jutni a felek, gól nélküli 0–0-val zárult az összecsapás. „Nehéz mérkőzésre számítottunk, ami be is igazolódott. Hiába próbálkoztunk, nem tudtuk feltörni a veszprémiek nagyszerűen megszervezett védelmét” – nyilatkozta az MVFC vezetőedzője, Mullor Carbera Sergio a Vehírsport.hu-nak.

A DEAC már pénteken lejátszotta aktuális találkozóját, 3–2-re kaptak ki a cívisvárosiak a Dunaferrtől.

Nem tét nélküli

Szerdán lejátsszák a csapatok az MK negyedik körének visszavágóit: 20 órától lép pályára az Újfalu és a DEAC is, előbbi gárda Dunakeszin vendégszerepel, míg a debreceniek Gödöllőre látogatnak. A Berettyó már a párharc első meccsén bebiztosította továbbjutását, egy hete 10–1-re ütötték ki NB II-es riválisukat Gál Istvánék hazai pályán.

Elek Gergő tanítványai ellenben szoros meccset játszottak a szintén a második vonalban szereplő gödöllőiekkel, és csak egy góllal, 2–1-re tudtak nyerni. Így a Debrecen együttesének nem tét nélküli a visszavágó.

HBN


A tények

1. FC Veszprém–MVFC-Berettyóújfalu 0–0

Március 15. utcai sportcsarnok, 1300 néző. Vezette: Zimonyi (Wittner, Pápai)

Veszprém: Spandler – Tatai, Bognár P., Apatini, Bencsik. Csere: Schmidmajer (kapus), Kellner, Fehér, Püspök, Boromisza D., Ruzicska. Vezetőedző: Madarász János.

Berettyóújfalu: Mezei – Szabó P., Amílcar, Trencsényi, Rafinha. Csere: Tihanyi (kapus), Kovács I., Kártik, Gál, Harmati, Takács Z., Serginho. Vezetőedző: Mullor Carbera Sergio.