Futóverseny visz izgalmat vasárnap a nagyerdei közlekedésbe

Akt.:
Futóverseny visz izgalmat vasárnap a nagyerdei közlekedésbe
© Fotó: Magánarchívum
Debrecen – Március 20-án az VI. Rotary Futófesztivál ideje alatt reggel 6.00 órától délután 17.00 óráig teljes pályás útlezárásra kell számítani a Pallagi úton a Pálma Étteremtől a Nagyerdei körútig tartó szakaszán, az Oláh Gábor utcán, és az Ady Endre úton a Vigadó tértől a Nagyerdei körútig, és még sok más helyen.

A Nagyerdei körúton teljes pályás útlezárás lesz (a Pallagi út és az Ady Endre út közötti szakaszán) 9.15 – 10.00-ig, valamint 10.30 – 12.00-ig a Nagyerdei körút teljes hosszában. Félpályás lezárás lassítja a forgalmat a Nagyerdei körút teljes szakaszán 12.00-17.30-ig a Nagyerdei körúton Pallagi úti kereszteződéstől a Klinika irányába végig (Hadházi úton) a Nagyerdei Stadion Északi kapujáig. A külső forgalmi sáv 30 km/h-ás sebesség korlátozás mellett vehető igénybe. A szervezők kérik, aki teheti, kerülje el a fent említett útszakaszokat, valamint azt, hogy az arra járók a verseny ideje alatt fokozott óvatossággal közlekedjenek.


A futás útvonala:

Rajt/cél: Debrecen, Vigadó tér
Rajt/ Vigadó tér – Vigadó téren jobbra a Pallagi úton végig a Nagyerdei körúti kereszteződésig – a Nagyerdei Körúton balra végig körbe – a Hadházi úton balra – balra tovább a Nagyerdei körúton – az Ady Endre úton balra – az Ady Endre út végén visszafordulva, végig az Ady Endre úton a Nagyerdei körúti kereszteződésig, ott balra a Nagyerdei Stadionon át vissza a Vigadó térre.


– Debreceni Kilométerek SE –
hirdetés