Furcsa baleset a villamosmegállóban: keresik a férfit, aki segített a megsérült idős nőnek

Akt.:
Furcsa baleset a villamosmegállóban: keresik a férfit, aki segített a megsérült idős nőnek
© Illusztráció: Derencsényi István
Debrecen – Megsérült egy nő Debrecenben, a Kölcsey Központnál található villamosmegállóban. Az eset 2015-ben történt, de a nyomozás még nem zárult le, az egyenruhások az ügyben a lakosság segítségét kérik.

A Debreceni Rendőrkapitányság ismeretlen tettessel szemben nyomoz közúti baleset gondatlan okozásának gyanúja miatt.

A nyomozás adatai szerint 2015. november 13-án délután fél ötkor egy 74 éves nő eddig tisztázatlan körülmények között megsérült, amikor Debrecenben, a Hunyadi utcán, a Kölcsey Központ megállóban elesett és a villamos, valamint a megálló útpadkája közé szorult a lába. Az idős nőnek egy ismeretlen férfi próbált segíteni, aki később a helyszínről elment, őt keresik az egyenruhások.

Az ismeretlen, segítséget nyújtó férfi 20-25 év körüli, barna hajú, az eset idején barna dzsekit viselt – olvasható a police.hu-n.

A Debreceni Rendőrkapitányság kéri, hogy a baleset részleteinek tisztázásának érdekében az ismeretlen férfi, vagy aki látta az esetet jelentkezzen személyesen a Debreceni Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán (Debrecen, Sámsoni út 149. szám), vagy tegyen bejelentést telefonon a nap 24 órájában elérhető 06-52/457-040-es telefonszámon, az ingyenesen hívható 06-80/555-111-es „Telefontanú” zöld számán, illetve a 107-es, 112-es központi segélyhívó számok valamelyikén. A bejelentéseket a rendőrség bizalmasan kezeli.