Furcsa baleset a Vámospércsin: egy autóst keres a rendőrség

Furcsa baleset a Vámospércsin: egy autóst keres a rendőrség
© Fotó: police.hu
Debrecen – Bringás lepett meg a motorost, utóbbi elesett és megsérült. A rendőrség egy sofőrt és tanúkat keres.

A Debreceni Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya eljárást folytat gondatlanságból elkövetett súlyos testi sértés vétség elkövetésének gyanúja miatt.

Debrecenben, a Vámospércsi úton május 31-én 17 óra 5 perckor egy 34 éves nő a páros oldalban a kocsisorban álló gépjárművek között, kerékpárját tolva indult el az út másik oldalra. A nő a járművek takarásából kilépett egy, a Vámospércsi úton piros színű Suzuki típusú motorjával közlekedő férfi elé, aki ettől elesett. Az 54 éves férfi az eset következtében 8 napon túl gyógyuló sérülést szenvedett.

A Debreceni Rendőrkapitányság kéri azt a gépjárművezetőt, akinek a személygépkocsija előtt a nő a kerékpárját áttolva akart átmenni az úttesten, illetve azokat, akik a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkeznek, jelentkezzenek személyesen a Debreceni Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán – Debrecen, Sámsoni út 149. -, vagy telefonon tegyenek bejelentést a nap 24 órájában elérhető 06-52/457-040-es telefonszámon, az ingyenesen hívható 06-80/555-111-es „Telefontanú” zöld számán, illetve a 107-es, 112-es központi segélyhívó számok valamelyikén.

– Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság –