FTC–DVSC-TEVA élőben

A huszonharmadik forduló slágermérkőzésére, és vélhetően nézőcsúcsot hozó rangadójára kerül sor ma este az Üllői úton. A bajnoki címért küzdő Loki az egyik legkeményebb találkozója előtt áll, hiszen a Fradi-pályához fogható hangulatú aréna nem sok van az országban.

 

 


Ferencváros

Vezetőedző:

Craig Short

Összeállítás:

Megyeri – Csizmadia, Tutorics, Wolfe, Stockley – Kulcsár, Doherty, Adnan, Tóth B. – Ferenczi, Elding.

 

 

 

 

Végeredmény:

2010. 04. 16. 19:00

Helyszín: Albert-stadion

Nézőszám:

4200 

Vezeti: Fábián

 

 

    
DVSC – TEVA

Klubmenedzser:

Herczeg András

Összeállítás:

Polekszics – Bodnár, Mészáros, Mijadinoszki, Laczkó – Czvitkovics, Ramos, Varga, Szakály – Feczesin, Coulibaly

 

Gól:

 


Soproni Liga, 23. forduló
FTC–DVSC-TEVA
Albert-stadion, 19 óra, Vezeti: Fábián

– Az FTC ellen mindig rendkívül forró csatákat vívunk, ráadásul már évek óta nem játszottunk az Üllői úton. Remélem, hogy mentálisan is csúcsformában leszünk, úgy vélem, az őszi BL-meccsek során több forró meccset is lejátszottak a fiúk.
Bízom benne, hogy a hangulat nem hat ránk majd negatívan és kellően harcosak leszünk, bár a harcosság ezúttal csak az alap, emellett játszanunk is kell a futballt. Mint mindig, most is győzelmi szándékkal lépünk pályára – fogalmazott Herczeg András, a Loki klubmenedzsere a meccset megelőző napon.
A Ferencváros is a három pont megszerzésének reményében lép pályára, legalábbis ez derül ki pályaedzőjüknek, Csató Sándornak a szavaiból: – Sok döntetlent játszunk, illene most már nyernünk. Szerintem jobb csapatok ellen nekünk is jobban megy a játék, hiszen nem állnak be tíz emberrel védekezni. Biztos vagyok benne, hogy a Loki is megpróbál majd focizni és támadni, hiszen a győzelemhez nekik is gólt kéne rúgniuk, szerintem jó meccset fogunk játszani.
 
A várható összeállítások:
FTC: Megyeri – Csizmadia, Tutorics, Wolfe, Stockley – Kulcsár, Doherty, Adnan, Tóth B. – Ferenczi, Elding.
DVSC: Polekszics – Bodnár, Mészáros, Mijadinoszki, Laczkó – Czvitkovics, Ramos, Varga, Szakály – Feczesin, Coulibaly.