„A csapat nagyszerűen helytállt”

Akt.:
Herczeg András
Herczeg András - © Fotó: Derencsényi István
Budapest, Debrecen – Az FTC vs. DVSC (2-2) OTP Bank Liga-mérkőzés után a két edző, Szerhij Rebrov és Herczeg András értékelte a látottakat.

Herczeg András: Jó és izgalmas találkozót vívtunk, sajnálom, hogy elmaradt egy még nagyobb bravúr. Közel voltunk hozzá. A Ferencváros egy nagyszerű gárda, tíz emberrel is ránk kényszerítette az akaratát. A játékosok védték az eredményt, ezért nem mertek támadni. A csapat nagyszerűen helytállt. Nagy szívvel és nagyszerűen játszottak a Ferencváros otthonában. Ezt az egy pontot is értékelni kell a Fradi otthonában.

Szerhij Rebrov: A szurkolókért is játszunk. Nehéz 70 percet hátrányban végigjátszani. Igazi karaktert mutatott a csapat, olyan játékot nyújtottunk, mint amilyet szerettünk volna. A szünetben elmagyaráztam a csapatnak, hogyan kell emberhátrányban küzdeni, gólt szerezni, a széleket megjátszani. Nehéz emberhátrányban játszani.


FTC vs. DVSC
Budapest, Debrecen - A labdarúgó OTP Bank Liga 2018/2019-es szezonjának 10. fordulójában a Debreceni VSC csapata a Ferencváros együtteséhez látogatott szombaton 19.30-tól. Az összecsapásról élőben tudósítottunk a Hajdú Online-on! Labdarúgó OTP Bank Liga NB I, 10. forduló Fe...