Helyi közélet

2014.03.06. 10:44

Gyanúsan várakozott és a tesztje is pozitív lett

Debrecen - A debreceni rendőrök büntetőeljárást indítottak azzal a férfival szemben, akinél a gyorsteszt kábítószer fogyasztást mutatott.

Debrecen - A debreceni rendőrök büntetőeljárást indítottak azzal a férfival szemben, akinél a gyorsteszt kábítószer fogyasztást mutatott.A körzeti megbízottak 2014. március 6-án 0 óra 20 perc körüli időben Debrecenben, a Honvéd utca és a Darabos utca kereszteződésénél felfigyeltek egy gyanúsan viselkedő férfira, aki az egyik ház mellett várakozott. A rendőrök igazoltatták a helyi lakost, akinek a ruházatát átvizsgálták, mely során a kabátzsebében és az övtáskájában – alufóliába és cigarettás dobozba csomagolt – kábítószergyanús növényi származékot találtak. Az egyenruhások P. Jenőt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt elfogták és előállították a Debreceni Rendőrkapitányságra. A vele szemben alkalmazott kábítószer gyorsteszt pozitív eredményt mutatott. A nyomozók a 24 éves férfit gyanúsítottként hallgatták ki.

Ellene a nyomozást – szabadlábon hagyása mellett – kábítószer birtoklása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt a Debreceni Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya szakértő bevonásával folytatja.

- Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában