Frizbis érmet szerzett a Debreceni Egyetem

Akt.:
Frizbis érmet szerzett a Debreceni Egyetem
© Fotó: Magánarchívum
Budapest – A Debreceni Egyetem frizbi csapata második helyen fejezte be a Magyar Egyetemi-Főiskolai Országos Bajnokságot.

A Debreceni Egyetem eddig minden esztendőben részt vett az ultimate frizbi sportágban kiírt MEFOB-on, melyet három éve rendeztek meg először. Már tavaly ezüsttel térhettek haza a debreceniek, és idén az arany is elérhető közelségben volt, hiszen a Testnevelési Egyetem csapata ellen vívott döntőben a végletekig kiélezett volt a küzdelem, és végül egyetlen ponton múlt, hogy nem a debreceniek nyerték a bajnokságot.

A csapat egyértelműen fejlődő tendenciát mutat, évről évre jobbak vagyunk – fogalmazott Schwarcz Ádám a Debreceni Egyetem csapatának kapitánya. – Ráadásul a játékosok nem csak a pályán nyújtanak kimagasló teljesítményt, ugyanis többen részt vesznek a nyári Ifjúsági Európa Kupa megszervezésében illetve a versenyre készülő magyar csapat felkészítésében. Az Európa Kupát a Debreceni Frizbi Sportegyesület a Debreceni Sportcentrumban szervezi, és nyolc ország, több mint 300 fiatal versenyzője látogat majd Debrecenbe július 12-16. között.

– Debreceni Frizbi Sportegyesület –