Friss választási hírek Debrecenből

Friss választási hírek Debrecenből
Már csak pár nap van hátra a választásokig. Informálódjon tőlünk, ki mit mond, ígér megyénkben.

Választás 2010 – Civil észrevételek a parlamenti visszásságokról

Debrecen. A Magyar Országgyűlés azt csinál, amit akar – summázta véleményüket Mórucz Szilvia a Civil Mozgalom debreceni 2-es választókerületi képviselő-jelöltje.

A Sciennet-főnök egyéni életcéljának érzi, hogy kirántsa az országot a jelenlegi helyzetből

Debrecen. Beérett Kósa Lajos és a helyi Fidesz álságos politikájának gyümölcse – mondta Varga Zoltán, az MSZP országgyűlési képviselőjelöltje szerdai sajtótájékoztatóján.
 

Választás 2010 - Munka és jólét együtt jár

Választás 2010 – Munka és jólét együtt jár

Debrecen. Szociális biztonság nincsen stabil gazdaság és bővülő munkahelyek nélkül – jelentette ki dr. Pósán László, a Fidesz országgyűlési képviselő-jelöltje a párt szerdai sajtótájékoztatóján. A szociálpolitika nem egyenlő a segélyezéssel – hangsúlyozta.
 

Választás 2010: Súlyosabb büntetés, élhetőbb vidék

Választás 2010: Súlyosabb büntetés, élhetőbb vidék

Debrecen. A politikus szó mára a gazember szinonímája lett: az általuk elkövetett bűncselekményekért dulpla büntetésnek kell járnia – jelentette ki Kulcsár Gábor országgyűlési képviselőjelölt, a Jobbik rendvédelmi és gazdasági programját ismertető szerdai sajtótájékoztatón.

Bemutatjuk a jelölteket

Ismerje meg a hajdú-bihari képviselőjelölteket!

Leinemann, a kivétel

A Legfőbb Ügyészség (LÜ)indítványozására sem függesztette fel a Sciennet-vezér, Leinemann Zsolt mentelmi jogát keddi ülésén az Országos Választási Bizottság (OVB).