Frida és Tenya mindent vitt!

Elfelezték a 10 milliós nyereményt
Elfelezték a 10 milliós nyereményt - © Fotó: magánarchívum
Budapest, Debrecen – A finálé utolsó, mindent eldöntő feladatában győzedelmeskedtek, megnyerték a 10 millió forintot.

Kedden este véget ért a TV2 nagy sikerű, A legbátrabb páros című kaland-realityjének első szériája, melyben sztárpárok a leg­extrémebb feladatokban próbálták legyőzni a fizikai és pszichés korlátaikat. Meredek sziklát másztak, egy ketrecben leláncolva merültek víz alá, de volt, hogy a páros férfi tagja égő fáklyaként tüzelte fel a hangulatot. A döntőben Rubos Friderika és Pintér Tibor (Tenya), valamint Rubint Réka és Schobert Norbi párosa versengett A legbátrabb páros címért és a tíz millió forintért.

A nagy kaland

– Fura volt visszanézni, de látva magam sokat tanultam a hibáimból, például a műsor alatt végig halkan beszéltem, és többször mutattam a komor arcom. Ezen mindenképp változtatok a jövőben – mondta a debreceni születésű Frida a Naplónak. Majd a versenyről is mesélt:

Nagyon lazára vettük a versenyt Tenyával, én fel sem fogtam, hogy ott vagyunk, aztán ahogy meneteltünk előre, apait-anyait beleadtunk, és csak a cél lebegett a szemünk előtt”

– árulta el Frida. A 21 éves lány a Tenyával való kapcsolatukról azt nyilatkozta, viharos volt a viszonyuk a játék során, ám nem tudnak egymás nélkül élni. A megnyert tízmillió forintot elfelezték, Frida minél hamarabb szeretne jogosítványt szerezni, emellett még a tanulmányaira is fog pénzt félrerakni.

ND


Vitányi Judit
Budapest, Debrecen - „Mindig megdobban a szívem, ha meglátom a megyetáblát” – vallja a hajdúsági lány. A hajdúnánási Vitányi Judit három és fél éve köszönti a nézőket a TV2 reggeli híradósaként, sőt ő vezeti a Tények déli adását is. Elmondása szerint imádja azt, amivel foglalkozik, nagyon boldog ...