Francia világsztár a Campus Fesztiválon!

Francia világsztár a Campus Fesztiválon!
Több mint 200 fellépő, rendkívül sokszínű műsor: zene, humor, kultúra, tudomány, művészet, sport – mindez július 21-25. között Debrecenben, immár másodjára a tavaly megkedvelt Nagyerdőn.

A programpaletta felöleli az összes zenei műfajt, ennek megfelelően a pop-rock mellett többek között a világzene, a jazz és az elektronikus műfajok rajongói is megtalálhatják a kedvenceiket, összesen hét színpadon.

Az idei fesztivál kiemelt sztárfellépője Bob Sinclair, akit nem kell bemutatni, ő a Love Generation című sláger francia alkotója, aki pályája kezdetén elsősorban a hip-hopot, az acid jazz-et és az RnBt érezte saját terepének.

Chris The French Kiss néven kezdett el 18 évesen lemezeket pörgetni, s volt szerencséje együtt dolgozni a Daft Punk egyik tagjával is. A ritmusképletek, a ritka groove-ok és a dancefloor ütemek rabjaként is emlegetik, furcsa szokása, hogy minden évben újrakeveri felvételeit.

A sztárstátuszba emelkedett francia lemezlovast 2003-ban már kézről kézre adták a világnagyságok: Natalie Cole, a Jamiroquai, Moby és David Guetta egy-egy szerzeménye új életre kelt a kezei alatt, miközben harmadik nagylemezének felvételei is körbejárták a világot. 2005 nyarának egyik legmasszívabb party sikereként a Love Generationt tartják számon a világ dancefloor-listáinak szerkesztői. Először Ausztráliában, azután a 2006-os németországi foci VB egyik hivatalos himnuszaként tarolt a dal, melynek csillaga még ma sem áldozott le!

További részletes program és infok:

www.campusfesztival.hu

Címkék: , ,