Four final következik

Four final következik
© Fotó: Derencsényi István
Nincs elírás a címben, a Loki számára sajnos nem a Final Four, hanem four final, azaz négy döntő következik a következő hetekben. Bár olyan hangok is akadnak, amelyek szerint ha kiesne a jelenleg az utolsó előtti helyen tanyázó DVSC futballcsapata, akkor végre jönne a megtisztulás az NB II-ben, s egy megújult, szerethető Debrecent láthatnánk újra a pályán. Én ebben nem hiszek. Tamás Nándor írása.

Az ezer sebből vérző, sok helyen elkorhadt vagy éppen rohadásnak indult klubot semmiképpen sem szeretném a másodosztályban látni, a nagyerdei változáshoz semmi szükség alászállni a pokol bugyraiba. Viszont fel kell fognia mindenkinek, mi történt itt az utóbbi években, és az illetékeseknek tenniük valamit a folyamat ellen! És azt is látni kell, hogy mekkora a tétje a következő négy bajnoki mérkőzésnek. A román légiós, Ioan Filip azt nyilatkozta, tudják, milyen nehéz helyzetben vannak, de mivel profi labdarúgók, nem pánikolnak. Sőt, mint mondja, a saját kezükben van a sorsuk, ugyanis ha mind a négy meccset megnyerik, máris bent maradtak az első osztályban. Távol álljon tőlem, hogy a légiósokon verjem el a port, de csak remélni tudom, hogy ez a sokféle nációból összeverbuvált társaság minden egyes tagja tisztában van vele, mekkora a felelőssége, és mit tehetnek tönkre azzal, ha elbúcsúztatják a Lokit az első osztálytól.

– Tamás Nándor –


DVSC: „győzelem vagy halál” a lilák elleni meccsen

Négy körrel a vége előtt kieső helyen áll a DVSC együttese az OTP Bank Ligában, s mivel a vetélytársak egyelőre nem akarnak látványosat botlani, a debreceniek sem nagyon hibázhatnak a szezon végéig. Az említett négy fordulóban az első ellenfél szombaton a Nagyerdei Stadionban az Újpest FC lesz.

Videó: Éljük át újra együtt a régi meccsek varázsát!

Egy 2009-es összeállítás (készítette: Égerházi Péter) az ultrák vezette DVSC-szurkolókról, akik egyenesen a Bajnokok Ligája csoportkörébe biztatták a debreceni csapatot. Ez a hangulat nagyon hiányzik a Nagyerdei Stadionból, ezért az ultrák felhívásukkal ebből szeretnének visszacsempészni valamit a lelátóra a május 6-ai Újpest elleni találkozón.Sporthírek