Fotók: Több mint egy méter hosszú a világ legnagyobb macskája

Akt.:
Fotók: Több mint egy méter hosszú a világ legnagyobb macskája
© Fotó: boredpanda.com
Ausztrália – A cicus egyéves korára majdnem tíz kiló nyomott, azóta pedig csak nőtt.

Az Ausztráliában élő Stephy Hirst mindig tudta, hogy a cicus, Omar nagyra fog nőni, de még ő is meglepődött azon, hogy a Guinness Rekordok Könyvébe is bekerült a kedvence, mint a világ legnagyobb macskája. – Omar kiscicaként került hozzánk, de egyéves korára már 9,9 kilót nyomott – fogalmazott a négylábú gazdája. Nemrégiben viszont újra lemérte a macskát, amely 1,19 méter hosszú, a súlya pedig 13,8 kiló. Ezzel pedig megelőzte a korábbi rekordert, egy, az Egyesült Királyságban élő társát, amely 1,15 méter hosszú.

2

3

4

Omar azután lett híres, hogy felkerült az Instagramra, ahol ma már több mint 25 ezer követője van. Ennek ellenére betartja a napi rutinját, minden nap hajnali ötkor ébred, reggelizik, majd naphosszat pihen a trambulinon, este pedig eszik egy kis nyers kenguruhúst.

(Boredpanda)


Fotók: 15 alkalom, amikor a macskák tönkretették a tökéletes pillanatot

A macskák szeretik a figyelmet, ha viszont nem kapják meg, azonnal tesznek valamit, hogy ez megváltozzon. Mondjuk beletrollkodnak egy szelfibe vagy egy előre beállított családi képbe.

Fotók: 15 ok, miért ne tartson macskát

Száz okot fel lehetne sorolni, hogy miért van szüksége az embernek egy házi kedvencre. Meg tizenöt másikat, miért ne macskára. Azért ne engedje, hogy elvegyük a kedvét a macskatartástól.