Fotók: Tábla őrzi a családtagok emlékét

Emléktáblát avattak a Hódos előtt
Emléktáblát avattak a Hódos előtt - © Fotó: Molnár Péter
Debrecen – A Hódos Imre Rendezvénycsarnok díszterén avatták fel a DVSC Kézilabdacsalád emléktábláját, melyre a klub elhunytjainak neveit helyezik el.

A DVSC női kézilabdacsapata mindig több volt, mint egy sportklub. Aki ehhez a közösséghez tartozik, egy nagy család tagja lesz, melynek tagjai együtt nevetnek és sírnak. A DVSC Kézilabda Kft. ennek jegyében szeretett volna emléket állítani azon családtagjainknak, akik játékosként, vezetőként, szurkolóként egykoron sokat tettek a klubért, de sajnos már nem lehetnek közöttünk – olvasható a DVSC kézilabdacsapatának hivatalos honlapján. Így került a város egyetértésével a Hódos Imre Sportcsarnok főbejárata mellé az emléktábla, amelyen egy Lapidaris-kő található. Ez teszi teljessé a virtuális emlékhelyet, hiszen a kőhöz érintett NFC-s okostelefonnal megtekinthető az emlékoldal tartalma, amely ezen az oldalon is elérhető. Az oldalon lehetőség gyertyagyújtásra vagy megemlékezés írására is.

Fotó: Molnár Péter

A tábla a DVSC Kézilabdacsalád nyolc tagjának állít emléket. Az 1987-es Bajnokcsapat tagjai közül Lovas Nagy Zsuzsanna és Szarvas Éva, kétszeres EHF Kupa-győztes együttesből Sándor Csabáné Sipos Éva, a DVSC Kézilabda Kft. egykori ügyvezetője, Baranyai Antal, valamint négy szurkoló, Komáromi Gábor, Bai Ádám, Bancsi Lajos Dániel és Szabó László emlékét őrzik itt képekkel, videókkal.


DVSC Schaeffler vs. FTC Rail Cargo Hungaria
Debrecen - A női kézilabda NB I. 2018/19-es szezonjának 18. fordulójában a DVSC Schaeffler az FTC együttesét fogadta szerdán 18 órától a Hódosban. Az összecsapásról élőben tudósítottunk a Hajdú Online-on! Női kézilabda NB I., 18. forduló DVSC Schaeffler vs. FTC Rail Cargo H...Sporthírek