Fotók: Röhögő Spielberg, befeszítő Brie Larson – Így buliztak a sztárok az Oscar után

Akt.:
Fotók: Röhögő Spielberg, befeszítő Brie Larson – Így buliztak a sztárok az Oscar után
© Fotó: AFP
Kíváncsi vagy, hogyan ünnepeltek a sztárok, miután leléptek a vörös szőnyegről? Akkor kattints!

A szoba című filmben nyújtott alakításáért a legjobb női főszereplőnek járó díjat megnyerő Brie Larson a karizmait mutogatta kollégáinak, Leonardo DiCaprio pedig a végre megszerzett szobrot markolva fotózkodott az Oscar-gálát követő partin.


Fotó: AFP

Fotó: AFP (A képre kattintva galéria nyílik.)


A visszatérő Oscar-díjas rendezője, Alejandro González Iñárritu pedig grimasz kíséretében ünnepelte a sikert. Az Oscar-díjátadó utáni buli képeit erre a linkre kattintva nézheti meg.


Oscar-díj – A Spotlight a legjobb film, a Saul fia a legjobb idegen nyelvű alkotás
Egy nyomozás részletei kapta a legjobb filmnek járó elismerést helyi idő szerint vasárnap este Los Angelesben a 88. Oscar-díjátadó gálán, amelyen 34 év után nyert ismét magyar film: a Nemes Jeles László rendezésében készült Saul fia a legjobb idegen nyelvű alkotások között.

A Saul fia lett a legjobb külföldi film az Independent Spirit Awards megmérettetésen
Nemes Jeles László Saul fia című filmje nyerte el helyi idő szerint szombaton a független filmek Oscarjaként emlegetett, Los Angeles-i Independent Spirit Awards díjat a legjobb külföldi film kategóriában.

Oscar-díj – Andy Vajna: óriási siker a Saul fia győzelme
Óriási sikernek nevezte Andy Vajna, hogy magyar alkotás, a Saul fia című holokausztdráma kapta a legjobb idegen nyelvű filmnek járó Oscar-díjat hely idő szerint vasárnap este Los Angelesben.

Oscar-díj – Sipos Gábor producer: mindent jelent ez a díj
Hatalmas örömmel fogadták a Saul fia alkotói a legjobb idegen nyelvű film Oscar-díját. Ezt Sipos Gábor, a film egyik producere mondta a magyar idő szerint hétfőn hajnalban véget ért Los Angeles-i díjátadó gálát követően az MTI-nek.
hirdetés