új környezetben

2020.01.23. 16:38

Megvan a Forest Offices első bérlője

Az EPAM Systems februárban költözik be az ötemeletes épületbe.

Fotó: Matey István, archív

Kétezer-egyszáz négyzetméteres irodát bérel majd az EPAM Systems informatikai cég a nemrég épült debreceni Forest Offices komplexumban, derül ki a Budapest Business Journal cikkéből. Mint írják, a bérleti szerződést múlt hónapban kötötték meg. Az is kiderült, hogy az EPAM az első emeletre költözik be 2020 februárjában, ezzel ők lesznek a modern épület első bérlői.

A bérbe adót képviselő Cushman & Wakefield ingatlanügynökség munkatársa, Enzsöl Krisztina a lapnak elmondta, „egy újonnan épült irodaépület esetében mindig öröm bebiztosítani az első bérlőt.” Hozzátette: nem sok multicég választ magának vidéki helyszínt Magyarországon, így ez az ügylet több szempontból is jelentős. „Örülünk, hogy megfelelő opciót kínálhattunk az EPAM számára, mely bővülési és városon belüli áthelyezési igényüket is kielégíti” – húzta alá.

Mint arra a Budapest Business Journal is kitér, a 22 ezer négyzetméteres Forest Offices A-kategóriás, LEED Gold minősítésű irodaépület mindössze tíz percre található Debrecen belvárosától, de a Debreceni Egyetem campusa is a közelben helyezkedik el.

Az EPAM-nak jelenleg is van debreceni irodája, mégpedig a Bethlen utcán, innen költözhetnek át hamarosan az új komplexumba.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában