Fotók: Komádiban volt a legjobb élni a ’60-as, ’70-es és ’80-as években

Akt.:
Fotók: Komádiban volt a legjobb élni a ’60-as, ’70-es és ’80-as években
© Forrás: Komádi jelene és múltja Facebook-csoport
Hajdú-Bihar – Egy héttel ezelőtt arra kértük olvasóinkat, szavazzanak, melyik városban volt legjobb élni Hajdú-Biharban évtizedekkel ezelőtt? Kíváncsi vagy, a te városod milyen helyezést ért el? Most kiderül, szerintetek hol volt legjobb élni a megyében.

A városokra pozitívan és negatívan is lehetett szavazni, amelyek átlagából született meg a végleges sorrend. Ugyanakkor több település esetében néhány szavazat döntött, az hányadik helyre került a ranglistán.

A szavazás első helyezettje megyénk legdélebbre fekvő települése, Komádi lett (322 pozitív és 176 negatív szavazattal). De, hogy milyen is volt az élet évtizedekkel ezelőtt a kisvárosban? Megmutatjuk, a Komádi jelene és múltja Facebook-csoport képeiből készítettünk egy összeállítást, amelyet erre a linkre kattintva tud megtekinteni.


Forrás: komádi jelene és múltja Facebook-csoport Forrás: komádi jelene és múltja Facebook-csoport (A képre kattintva galéria nyílik) ©

A dobogó második lépcsőfokára Berettyóújfalu léphet fel (232 pozitív és 266 negatív szavazattal), míg a harmadik helyezést Hajdúböszörmény érte el (147 pozitív és 253 negatív szavazattal)

Köszönjük mindenkinek a részvételt, hamarosan hasonlóan izgalmas szavazással jelentkezünk. A teljes végeredmény itt.
hirdetés