Fotók: Karácsonyi tömeg a Zsibiben

Sokan látogattak ki a Zsibire
Sokan látogattak ki a Zsibire - © Fotók: Vass Attila
Debrecen – Meglepően sokan látogattak ki a Vágóhíd utcai használtcikkpiacra a karácsonyt megelőző utolsó szombat délelőttjén.

Az igazi tömeg 9 órakor kezdett kialakulni, pedig a nyirkos, szeles időjárás nem igazán kedvezett a nézelődéshez. A standok között hóbuckák nehezítették a sétálgatást, a tetőkről hólé csorgott az emberekre, ám mindez láthatóan nem zavarta a vendégeket se, akik rendületlenül rótták a köröket a Zsibogóban.

Fotó: Vass Attila

Az érdeklődők nem csak régi és új ajándékokat vásárolhatnak ott. Hiszen ezeken kívül többek között az ünnepi asztalra való zöldségeket, süteménylapokat is igyekeznek beszerezni.

VA


Debrecen – Az elnyűhetetlen használtcikk-piacra is megérkezett a tavasz, így az óraállítás hétvégéjén már sokan látogattak ki a Vágóhíd utcai Zsibogóba vásárolni, bóklászni. Az érdeklődésre nem lehetett panaszuk az árusoknak, és a jelek szerint a pult túloldalán lévőknek se kellett csalódniuk a k...

Debrecen - A legendás Vágóhíd utcai használtcikk-piacnál nem sok jobb dolog volt régen Debrecenben. Ez a videó 1994-es, de ha megnézzük, azonnal kedvünk támad egy kis üzletelésre.