Fotók: Jó idő várta a röpiseket Szoboszlón

Akt.:
A Traubisoda Hajdú-Bihar megyei strandröplabda-bajnokság hajdúszoboszlói fordulója
A Traubisoda Hajdú-Bihar megyei strandröplabda-bajnokság hajdúszoboszlói fordulója - © Fotó: Molnár Péter
Hajdúszoboszló – Hajdúszoboszlón feszültek egymásnak a Traubisoda Hajdú-Bihar megyei strandröplabda-bajnokság ötödik fordulójában a hétvégén. Szombaton a női és a férfi, míg vasárnap a vegyes párosok játszottak.

Szombaton a Dr. Kovács Katalin, Almási Nóra páros utasították maguk mögé a mezőnyt. Második helyezést ért el a tehetséges Gulyás Vivien és Veress Zsófia Anna, míg a bronzérmeket a Nagy Dorottya, Puskás Fanni vehették át. Az összesített pontversenyt Almási Nóra vezeti 14 ponttal, őt követi mostani párja Dr. Kovács Katalin 12 egységgel, míg a harmadik helyen holtversenyben Marczin Daniella és Zolnai Vanda állnak 7-7 ponttal – áll a szervezők közleményében.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Fotó: Molnár Péter

A férfiaknál „A” és „B” kategóriában is rendeztek versenyt.

A nem igazolt sportolók közötti verseny a Molnár Tamás, Nyakó László páros sikerével zárult, ezüstérmes lett a Papp László, Szatmári Balázs egység, míg a harmadik helyet a Gyöngyösről átruccanó Zeltner Domokos és Zeltner Mátyás szerezték meg.

Az igazolt sportolók között igen magas színvonalú összecsapások is voltak. A győzelmet Fazekas Balázs és Hubicska Patrik szerezték meg. Ezüstérmes lett a Bakóczy András, Mészáros Zoltán kettős, bronzérmes a Juhász Zoltán, Tóth Attila páros.

Az összetett pontverseny élén Berkes Zoltán és Mészáros Zoltán állnak 12-12 ponttal, megelőzve az egyaránt 8 pontos Bán Balázst és Csutora Zoltánt.

Vasárnap a vegyes párosoknál is két kategóriában folytak a küzdelmek.

A szervezők közleménye szerint a nem igazolt sportolók között a győzelmet Zsoldos Anna és Lakatos Attila szerezték meg. Ismét második helyet szerzett a Harmati Andrea, Temesvári György páros, míg a harmadik helyre a Dr. Jeneiné Molnár Enikő, Gulyás József egység ért be.

Az igazolt versenyzők között idei első győzelmét aratta az elmúlt években sokszor diadalmaskodó Szabó Kármen és Nagy Márton. Második helyen végzett a Dr. Kovács Katalin, Gyula Zoltán egység, míg a bronzérmek Puskás Fanni és Fazekas Balázs nyakába kerültek.

Az összetett pontversenyben Gyula Zoltán vezet 18 ponttal, egy egységgel megelőzve Kovács Katalint. A harmadik helyre Szabó Kármen jött fel, akinek 14 pontja van.

A következő fordulót – szintén „A” és „B” kategóriában is – 2017. augusztus 5-én (női és férfi párosok) és 6-án (vegyes párosok) rendezik meg Debrecenben, a Nagyerdőn, az Aquaticum Strandfürdőben.
hirdetés