Fotók: Íme a dögös, 16 éves Angelina Jolie

Akt.:
Fotók: Íme a dögös, 16 éves Angelina Jolie
Az ajkairól híres Angelina 16 évesen még fehérneműmodellként pózolt. Ezt talán sokan nem tudják, de itt egy fotósorozat, ami garantáltan az emlékezetébe vési!

Nem mintha most annyira vég és csúnya lenne a színésznő, sőt, ami meglepő a képeken, hogy szinte alig változott 16 éves kora óra. Jelenleg 37 éves és a nagy változás, hogy azóta 13 tetoválás dekorálja testét. Ne bánkódjunk azért, hogy szakmát váltott, a vásznon talán még többet is láthatunk belőle.

Egy kis infó Angelina Jolie-ról:

Angelina Jolie, születési nevén Angelina Jolie Voight (Los Angeles, USA, 1975. június 4.) Oscar- és Golden Globe-díjas amerikai színésznő, fotómodell, író, producer, filmrendező, és az ENSZ Menekültügyi Főbiztosságának (UNHCR) különmegbízottja, korábbi jószolgálati nagykövete. A világ legszebb női között tartják számon, és a média minden lépését követi.

Bár gyerekként játszott már mozifilmben apja, Jon Voight oldalán, igazi színészi pályafutása az 1993-as Cyborg 2 – Üvegárnyék című filmmel indult el. 1995-ben kapta első főszerepét, az Adatrablók című alkotásban. Olyan elismert filmekben is játszott, mint a George Wallace (1997), a Kifutó a semmibe (1998), 1999-ben pedig Oscar-díjat kapott az Észvesztő című filmben nyújtott alakításáért. Igazán ismertté a Lara Croft videojáték filmes változatával, a Lara Croft: Tomb Raider-rel vált 2001-ben. Azóta az egyik legjobban fizetett és legismertebb színésznők egyike. Bevétel szempontjából a két legsikeresebb filmje a Kung Fu Panda (2008) és a Mr. és Mrs. Smith (2005) voltak.

Angelina Jolie kétszer vált, és 2005 óta Brad Pitt színésszel él együtt, akivel hat gyermeket nevelnek. (forrás: Wikipédia)