Bulvár, celeb

2008.07.07. 15:22

Ez a hátsó nem az igazi

<p>Jennifer Lopez formás hátsófele nők ezreinek volt az álma - legalábbis amikor a csinos énekesnő még rendszeresen edzésben tartotta magát. Ikrei születése után azonban még nem az igazi. <dia width="900" height="700" alt="Jennifer Lopez popsija már nem a régi 2008.07.07."><a href="about:blank" onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/Jennifer_Lopez_popsija_m_r_nem_a_r_gi_2008_/index.shtml , SERIE ,900,700)"><img src="http://apps.szon.hu/bilder/icons/kamera.png" border="0" width="13" height="13" alt="Jennifer Lopez popsija már nem a régi 2008.07.07." /></a></dia></p>

JLo fenekét az énekesnő karrierjének kezdete óta olyannyira tökéletesnek tartották, hogy számos nő hasonló hátsó után vágyakozott.

A hírek szerint a felmérések többségében, melyek azt hivatottak kideríteni, kinek a popsiját viselnék legszívesebben a hölgyek, toronymagasan Jennifer végzett az élen.

Nos, jelenleg valószínűleg más lenne a helyzet. Ez persze érthető is, hiszen JLo nemrég szült.

Babára már évek óta vágyott, ezért különösen nagy volt az öröm, amikor kiderült: nem is egy, hanem két gyermek érkezik.

Max és Emme februárban születtek meg, azóta Jennifer és párja, Marc Anthony keveset mutatkoztak a nyilvánosság előtt.

A strandon készült képek lényegében az egyik első, meghitt pillanataikat megörökítő sorozat mostanság. Ezeken azonban világosan látszik: JLo popsija már nem a régi.

Ám ahogy a rátermett énekesnőt ismerjük, biztosak lehetünk benne, a "fenékkirálynő" nem fogja sokáig tűrni háttérbe szorulását.

Tarthatunk tehát tőle, hogy ez csak átmeneti állapot - A fotókból mindenesetre kitűnik, hogy a latin díva és férje most is odáig vannak egymásért.

Forrás: Ma.hu

  • Nyári sztárhátsók popsik 07.07.
  • Házzaság – Ez őrület Esküvő 07.07.
  • Jordan megmutatta bikinijét
  • Sztárok smink nélkül Sztárok smink nélkül  2008.07.04.
  • Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!