Helyi közélet

2014.11.17. 19:09

Olaszországból lopták el a kocsit, Nyírábrányban került elő

Nyírábrány - Egy nappal a körözés kibocsátását követően megtalálták a magyar rendőrök az eltulajdonított személygépkocsit.

Nyírábrány - Egy nappal a körözés kibocsátását követően megtalálták a magyar rendőrök az eltulajdonított személygépkocsit.A Nyírábrányi Határrendészeti Kirendeltség járőrei Nyírábrány belterületén, a közúti határátkelőhelytől mintegy 500 méterre 2014. november 17-én 5 óra 12 perckor igazoltatták egy zárt presszó előtt álló terepjáró sofőrjét.

Az ellenőrzés során a járőrök megállapították, hogy a Range Rover típusú személygépkocsit Olaszországból tulajdonították el és a jármű körözését 2014. novembert 16-án rendelte el a külföldi hatóság.

A rendőrök a gépkocsit vezető 56 éves román férfit elfogták és előállították a Határrendészeti Kirendeltségre, majd átadták a Vámospércsi Rendőrőrs nyomozóinak, akik a körözött személygépkocsit lefoglalták és az olasz hatóságokat értesítették.

- police.hu -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában