Fotók: Helyükön az M35-ös gerendái

1Hozzászólás
Fotók: Helyükön az M35-ös gerendái
© Fotó: Derencsényi István
Hajdú-Bihar – Fontos, ugyanakkor látványos munkafolyamatához érkezett az M35-ös autópálya építése. A rézsűk elkészítése és a cölöpök lehelyezése után péntekre virradó éjszaka emelték be a 4-es számú főút fölött áthaladó pályatestek tartógerendáit.

A következő napokban kezdődik a főpályán a pályaszerkezeti réteg építése. Az M35-ös sztrádán a 4-es főút és a 481. számú főút közötti szakaszon a nyomvonal teljes hosszában zajlik az építkezés. Ez a pályaszakasz 2018. elejére készülhet el.

ge2

Fotó: Derencsényi István


Majd’ egy óra várakozás a lámpa előtt Debrecen felé

A reggeli és a délutáni csúcsban 8–10 lámpaváltást is kellett várni, főleg a megyeszékhely felé vezető sávban a 4-es főúton, az épülő M35-ös autópálya metszéspontja előtt. A torlódások a hétvégével megszűnhetnek, mert helyükre kerülnek a sztrádaelemek, viszont az építkezés jellegéből adódóan rövidebb ideig tartó torlódások még várhatóak a későbbiekben is.1Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter

A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .


hirdetés