Fotók: Elültették a Férfi Felelősség Fáját Debrecenben

Fotók: Elültették a Férfi Felelősség Fáját Debrecenben
© Fotó: Derencsényi István
Debrecen – Országos méretű társadalmi megmozdulást kezdett hazánk legnagyobb férfiközössége, a több mint százezer tagot számláló Férfiak Klubja: a Kárpát-medence több helységében ülteti el a Férfi Felelősség Fáját, illetve az ezt jelképező diófacsemetéket.

Az október óta tartó akcióval a férfiak családi és társadalmi felelősségvállalásának, értékközpontú példamutatásának fontosságára hívják fel a figyelmet. Debrecenben szerdán ültették el a kis fákat a Hatvan–Vendég utcai kereszteződésben Pósán László országgyűlési képviselő és Bedő Imre közgazdász, a Férfiak Klubjának alapítója részvételével.

di_a_ferfi_felelosseg_faja-11

Fotó: Derencsényi István

A szervezet fontosnak tartja a mindennapi életben is felhívni a figyelmet arra, hogy a családközpontú, jövőorientált, a fiatalabb generációk számára mintaértékű férfiakra nagyobb szükség van, mint valaha. Szerintük a mai hazai társadalom egyik legsúlyosabb problémája a családok szétesése és az egyre több válás, melyekért a férfiak és a nők egyaránt felelősek. A Férfi Felelősség Fája Projekttel országos szinten hívják fel a figyelmet a férfiak családi és társadalmi felelősségvállalásának fontosságára.

HBN