Fotók: Drámai változásokon mentek át az örökbefogadott állatkák

Fotók: Drámai változásokon mentek át az örökbefogadott állatkák
© Forrás: BrightSide
Rengeteg kóbor állat él a világon, sajnos közülük soknak soha nem adatik meg egy rendes gazdi és egy olyan élet, amit megérdemelnének. Mutatunk pár szőrgombócot, akikre rátalált a szerencse és látszik rajtuk, hogy a sok megpróbáltatás után igazán boldogok.

1. Szörnyű állapotban találtak rá a cicusra, akit Alzheimer-kóros gazdája rakott az utcára. De egy fésű és szőrnyíró csodákat tett vele, na meg az új szerető gazdi is.

1

2. A Frodó névre hallgató eb átalakulása egyszerűen lenyűgöző. A kis csúf kutyusból igazi szépség lett, annak ellenére, hogy nem tudták megmenteni az egyik szemét.

2

3. A rasztás, szomorú kutyából egy igazi boldog eb lett.

3

4. A két csontsovány kutyára rendőrök találtak rá, akik nem tétlenkedtek és szakemberhez fordultak, aminek az eredménye szemmel látható. Oscar és Emmy két vidám, jól táplált házi kedvenc lett.

4

5. Négy orvos és két óra kellett hozzá, hogy a hatalmas szőrcsomó alól elővarázsolják a kutyát.

5

6. Nem sok esélyt adtak ennek a kutyának, de jó kezekbe került, és megmenekült a halál szorításából.

6

7. Nigel egy kis figyelemtől, és törődéstől hamar egy csillogószemű kis cukiság lett.

7

8. Barkley csúnya bőrbetegsége egy gondos kéznek és sok szeretetnek hála hamar meggyógyult és belőle is boldog, gazdis eb lett.

8

9. Marnie egy igazi Instagram-sztár, aki hosszú, kilógó nyelvével levesz mindenkit a lábáról. Régen sajnos nem volt ilyen jó sora. Fogai teljesen el voltak rohadva, amitől nagyon büdös volt, de volt aki így se hagyta sorsára és új ebet varázsolt belőle.

9

10. A teljesen elhanyagolt cicusnak egy hónap kellett, hogy újra lásson és gyönyörű házi kedvenc legyen belőle.

10

Forrás: BrightSide


Sok mindenért lehet imádni az állatokat; ezek közé tartozik a például kiszámíthatatlanságuk, és az, hogy hihetetlenül mókásak. A macskák a karácsonyfák ősi ellenségei, a kutyák utálják az állatorvost, kaját lopnak vagy éppen az embereket utánozzák - de ezek csupán kiragadott példák. A most következő...
Amikor egy nő arról panaszkodik, hogy a férje egy állat, valószínűleg nem arra gondol, hogy egy delfinnel kötötte össze az életét. Nos, pedig ilyen is van... Forrás: youtube / TOPLISTÁK [related-post post_id="3919465"] [related-post post_id="3905401"]