Fotók: csodálatos véletlenek, amelyek a szívedig hatolnak

Fotók: csodálatos véletlenek, amelyek a szívedig hatolnak
© Forrás: Bored Panda
Van, hogy megnevetettnek, van, hogy megkönnyebbülést hoznak, olykor pedig könnyeket csalnak a szemünkbe. Léteznek csodálatos véletlenek, bizonyítékul szolgál a következő 15 fotó, amelyek garantáltan megolvasztják a legkeményebb szíveket is.

1_Hatalmas meglepetés érte a nővért, amikor megtudta, hogy kollégája nem más, mint az a koraszülött kisfiú, akit 28 évvel ezelőtt ő maga ápolt a kórházban.

2_Amikor váratlanul rátalálsz a kutyád hasonmására.

3_„Az unokatestvérem (a kép bal oldalán álló srác) véletlenül rákerült a jövendőbeli felesége egyik családi fotójára egy riói kirándulás alkalmával, 7 évvel ezelőtt, hogy megismerkedtek.”

4_„Miután megsérült a lányom álla, a vacsoránál kapott egy szerencsesütit. Ez állt a sütiben rejlő feliraton: Fel a fejjel! Az idő minden sebet begyógyít.”

5_Ez a kínai házaspár is megdöbbent, amikor kiderült, hogy tinédzserkorukban készült egy fotó, amelyen mindketten szerepelnek.

7_„Az Uber-sofőröm nem más, mint saját magam vékonyabb, menőbb, bajuszos kiadása.”

8_„A tesóm most utazott haza a világ másik végéről, méghozzá ugyanabban a ruhában, mint amit én is viselek.”

9_Egy galamb a saját portréját kakilta egy falevélre.

10_„A feleségem és én azt hittük, először a húszas éveinkben találkoztunk. Később kiderült, hogy az anyukáink legjobb barátnők voltak a középiskolában. Ezt a fotót, amely megörökítette a valódi első találkozást, kivetítették az esküvőnkön.”

11_A ragadozó madár elfogott egy cápát, amely szorult helyzete ellenére sem ereszti saját prédáját (a cápa szájában egy hal látható).

12_Vihar után…

13_Leesett az akvárium. Sikeresen landolt.

14_A bal lábamon 6 lábujjam van, a kolleginámnak a jobb lábán 4. Így születtünk.

15_Kevésbé megható, de azért mindenképp meglepő a banán hármasikrek látványa.

Forrás: Bored Panda


Nem mindig sikerülhetnek tökéletesre a dolgok, de azért ekkora mellényúlásokat nehezen lehet elképzelni. Összegyűjtöttünk pár képet, amitől garantáltan a fejedet fogod majd. 1. Kicsit összetévesztették az oldalakat. 2. Kilenc óra nincs, és nem is volt. 3. Mindenki álma lehet egy macsk...

Sok mindenért lehet imádni az állatokat; ezek közé tartozik a például kiszámíthatatlanságuk, és az, hogy hihetetlenül mókásak. A macskák a karácsonyfák ősi ellenségei, a kutyák utálják az állatorvost, kaját lopnak vagy éppen az embereket utánozzák - de ezek csupán kiragadott példák. A most következő...