Fotók: Amikor visszakapod a telód, és meghökkentő fotókat találsz rajta

(Aktualisiert am:
© Forrás: BoredPanda

Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza – Mindenkivel előfordul, hogy hosszabb-rövidebb időre elhagyja, vagy rábízza valakire a telefonját, de csak kevesek kiváltsága, hogy a következőkhöz hasonló meglepetésben részesüljön, miután visszakerül hozzá az eszköz.

„Míg lacrosse-labdákat szedegettem az udvaron, letettem a telefonomat. Ezt a képet találtam rajta, miután felvettem.”

„Ejtőernyős vízisízni indultunk, előtte pedig megkértem valakit a hajón, hogy készítsen rólunk egy fényképet. Ezt találtuk a kamerán.”

„Egy barátom elhagyta a táskáját szilveszter éjjel. Talált néhány érdekes fotót a telefonján, amikor másnap visszakapta.”

„Néhány órára elhagytam a telefonomat, amit aztán a csirkeketrecben találtam meg ezzel a fotóval.”

„Egy barátunk leszakadt a társaságtól egy vegasi éjszakán. Végül visszatalált a szobánkba. Reggel teljesen ki volt ütve. Ránéztem a telefonjára, amit a kezében szorongatott, és ez tárult elém.”

„A telefonom automatikus készít egy fotót, amikor valaki hibásan próbálja felnyitni a képernyőt. Erre ébredtem.”

Ez a fiatalember kissé kiütötte magát egyik éjjel, majd miután felébredt, ezt találta a telefonján. Úgy tűnik a jóakarói nemcsak hazavitték, de ki is szórakozták magukat a helyzeten.

„Elaludtam a könyvtárban. Ez a random srác fogta a telefonomat, és elkezdett szelfizni. Egy ideig sejtelmem sem volt róla, hogy mi folyik körülöttem, aztán felébredtem.”

„Ezt a férjem telefonjáról kaptam, ő az alvó ember a képen. Fogalmam sincs, ki a másik fickó.”

„A minap kiműtötték a munkatársam bölcsességfogát. Amíg érzéstelenítés alatt állt, az orvos szeretett volna készíteni egy vicces képet.”

„Oda kellett adnom a nővérnek a telefonom, mielőtt amputálták az ujjam egy részét. Erre keltem.”

„Tanítás közben elhagytam a telefonom, és most már tudom, ki vette el!”

„Ezt a fotót találtam a telefonomon, miután elhagytam egy nyári fesztiválon.” (A cetlin ez áll: „Szia! Reméljük, visszakapod a telefonod, és élvezed a fesztivált! Alex & Rob”)

„Berúgtam egy bulin, aztán ezt találtam a telefonomon. Halvány lila fogalmam sincs, hogy ki ez a fickó.”

A dán rendőrnők a telefon gazdájának Facebook-oldalára posztolták ezt a fotót a következő üzenettel: „Szia! Megtaláltuk a telefonod, jöhetsz érte!”


Nagy-Britannia - Egy úttörő technológia segítségével sikerült leleplezni, hogyan festenek majd a királyi család most még feltűnően vonzó és fiatal tagjai nyugdíjas korukban, de arra is fény derült, miként öregszik meg Harry Styles, vagy Kate Moss. Ugorjunk hát kicsit előre az időben! A Future Fac...

Nagy-Britannia - Nem könnyű a természetfotósok dolga, a vadon élő állatokat igen nagy kihívás lencsevégre kapni. Kíváncsiságuk ugyanis gyakran felülkerekedik az óvatosságon, és ahelyett, hogy élőhelyükön megszokott viselkedésüket produkálnák, olykor beledugják a fejüket a kamerába, vagy felpattannak...