Fotók: Amikor visszakapod a telód, és meghökkentő fotókat találsz rajta

Fotók: Amikor visszakapod a telód, és meghökkentő fotókat találsz rajta
© Forrás: BoredPanda
Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza – Mindenkivel előfordul, hogy hosszabb-rövidebb időre elhagyja, vagy rábízza valakire a telefonját, de csak kevesek kiváltsága, hogy a következőkhöz hasonló meglepetésben részesüljön, miután visszakerül hozzá az eszköz.

1_„Míg lacrosse-labdákat szedegettem az udvaron, letettem a telefonomat. Ezt a képet találtam rajta, miután felvettem.”

2_„Ejtőernyős vízisízni indultunk, előtte pedig megkértem valakit a hajón, hogy készítsen rólunk egy fényképet. Ezt találtuk a kamerán.”

3_„Egy barátom elhagyta a táskáját szilveszter éjjel. Talált néhány érdekes fotót a telefonján, amikor másnap visszakapta.”

4_„Néhány órára elhagytam a telefonomat, amit aztán a csirkeketrecben találtam meg ezzel a fotóval.”

5_„Egy barátunk leszakadt a társaságtól egy vegasi éjszakán. Végül visszatalált a szobánkba. Reggel teljesen ki volt ütve. Ránéztem a telefonjára, amit a kezében szorongatott, és ez tárult elém.”

7_„A telefonom automatikus készít egy fotót, amikor valaki hibásan próbálja felnyitni a képernyőt. Erre ébredtem.”

8_Ez a fiatalember kissé kiütötte magát egyik éjjel, majd miután felébredt, ezt találta a telefonján. Úgy tűnik a jóakarói nemcsak hazavitték, de ki is szórakozták magukat a helyzeten.

6_„Elaludtam a könyvtárban. Ez a random srác fogta a telefonomat, és elkezdett szelfizni. Egy ideig sejtelmem sem volt róla, hogy mi folyik körülöttem, aztán felébredtem.”

9_„Ezt a férjem telefonjáról kaptam, ő az alvó ember a képen. Fogalmam sincs, ki a másik fickó.”

12_„A minap kiműtötték a munkatársam bölcsességfogát. Amíg érzéstelenítés alatt állt, az orvos szeretett volna készíteni egy vicces képet.”

10_„Oda kellett adnom a nővérnek a telefonom, mielőtt amputálták az ujjam egy részét. Erre keltem.”

11_„Tanítás közben elhagytam a telefonom, és most már tudom, ki vette el!”

13_„Ezt a fotót találtam a telefonomon, miután elhagytam egy nyári fesztiválon.” (A cetlin ez áll: „Szia! Reméljük, visszakapod a telefonod, és élvezed a fesztivált! Alex & Rob”)

14_„Berúgtam egy bulin, aztán ezt találtam a telefonomon. Halvány lila fogalmam sincs, hogy ki ez a fickó.”

15_A dán rendőrnők a telefon gazdájának Facebook-oldalára posztolták ezt a fotót a következő üzenettel: „Szia! Megtaláltuk a telefonod, jöhetsz érte!”


Ha minden igaz, Harry herceg arcán az idő teltével egyre erősebben kiütköznek majd édesapja, Charles vonásai
Nagy-Britannia - Egy úttörő technológia segítségével sikerült leleplezni, hogyan festenek majd a királyi család most még feltűnően vonzó és fiatal tagjai nyugdíjas korukban, de arra is fény derült, miként öregszik meg Harry Styles, vagy Kate Moss. Ugorjunk hát kicsit előre az időben! A Future Fac...

Nagy-Britannia - Nem könnyű a természetfotósok dolga, a vadon élő állatokat igen nagy kihívás lencsevégre kapni. Kíváncsiságuk ugyanis gyakran felülkerekedik az óvatosságon, és ahelyett, hogy élőhelyükön megszokott viselkedésüket produkálnák, olykor beledugják a fejüket a kamerába, vagy felpattannak...