youday

2019.09.17. 16:16

Egyetemi stadionbuli: hasznos tanácsokkal segítenek a szervezők

Telt házat, több mint 20 ezer vendéget várnak a yoUDay-re szerda este a Nagyerdei Stadionba.

Fotó: Napló-archív

A tömeg miatt a szervezők azt ajánlják, aki tud, érkezzen gyalog vagy tömegközlekedéssel Európa legnagyobb egyetemi tanévnyitó aréna show-jára. A DKV a rendezvény előtt, illetve után rásegítő járatokat indít a 22-es és 24-es autóbusz, valamint az 1-es villamos vonalán, hogy megkönnyítse az oda-, illetve hazajutást.

A kapukat 18 órakor nyitják a stadionban, a könnyebb és gyorsabb bejutás érdekében érdemes időben érkezni. Jegyet már kizárólag a küzdőtérre lehet váltani, oda is csak korlátozott számban, a youday.hu weboldalon.

A szervezők meleg és sportos ruházatot javasolnak, és az egyetem színei, a zöld és a sárga lesz az est dress code-ja. Aki teheti, egyetemi címeres pulóverben bulizzon a tanévnyitó stadionshow-n – hívják fel a figyelmet közleményükben. Mivel a nappali 18 fok után az esti órákban 12-14 fok várható Debrecenben, így az ülőjeggyel rendelkezőknek érdemes plédet is vinni, hogy semmi ne ronthassa el a hangulatot.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában