Debrecen hírei

2014.04.08. 10:04

Szomorú sorsa lett a pénzelnyelő fülkének

Debrecen - Bíróság elé állítási javaslattal fejezték be a nyomozást a rendőrök azzal a férfival szemben, aki Debrecen belvárosában megrongált egy telefonfülkét.

Debrecen - Bíróság elé állítási javaslattal fejezték be a nyomozást a rendőrök azzal a férfival szemben, aki Debrecen belvárosában megrongált egy telefonfülkét.

A nyomozás adatai szerint egy riadt állampolgár 2014. március 10-én 17 óra 20 perc körüli időben telefonon értesítette a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság ügyeletét arról, hogy egy agresszív férfi Debrecenben, a Péterfia utcán található nyilvános telefonfülkét megrongálta, a telefonkagylóval a készüléket ütlegelte. Az ismeretlen tettes cselekménye másokban is megbotránkozást keltett.

A járőrök a bejelentést követően – a kapott személyleírás alapján – rövid időn belül a környező utcában intézkedés alá vontak egy helyi lakost. A 37 éves férfit az egyenruhások bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt elfogták és előállították a Debreceni Rendőrkapitányságra. A nyomozók T. Viktort gyanúsítottként hallgatták ki, mely során azt mondta, azért lett dühös, mert a készülék elnyelte a pénzét.

Ellene a Debreceni Rendőrkapitányság befejezte a garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást és a keletkezett iratokat 2014. április 2-án bíróság elé állítási javaslattal továbbította az illetékes járási ügyészségnek.

- Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!